THE WHITE RABBIT TENTOONSTELLING
Wij zijn Riet en Jolien en samen vorm we de White Rabbit.


In oktober zullen wij onze tweede tentoonstelling organiseren in Leuven. Daarvoor hebben wij jullie hulp nodig ! Wij zijn op zoek naar mensen die ons project financieel willen steunen. Alle beetjes zijn welkom en iedereen wordt beloond !!

the white rabbit from Studio Belvedere on Vimeo.

Wij hebben 400 EURO nodig en willen jullie daar heel graag iets voor in de plaats geven !!

 • 1 EURO is goed voor een gratis glimlach van Riet, Jolien en de kunstenaars.
 • 5 EURO is goed voor een gratis drankje tijdens onze tentoonstelling.
 • 10 EURO is goed voor een gratis drankje en een door alle kunstenaars gesigneerde catalogus van de tentoonstelling en button met ons logo.
 • 20 EURO is goed voor een gratis drankje en gepersonaliseerde postkaart van één van onze kunstenaars.
 • 50 EURO wordt je uitgenodigd als VIP. Dit wilt zeggen dat je als eerste de tentoonstelling kan bezoeken, je kan genieten van een gratis drankje en een gepersonaliseerde postkaart van één van onze kunstenaars.
 • VANAF 85 EURO wordt je onze eregast! Dit wilt zeggen dat je als eerste de tentoonstelling kan bezoeken en daarboven krijg je een gesigneerde catalogus, een gepersonaliseerde postkaart en tote bag. En als dat nog niet genoeg is krijg je nog eens 2 gratis drankjes op onze opening !!Iedereen wordt persoonlijk bedankt en krijgt een plaats op onze eremuur..
KLIK HIER VOOR JE OVERSCHRIJVING TE DOEN

Follow The White Rabbit

Waarom ons steunen?

Ons hoofddoel is om mensen met een artistieke interesse samen te brengen. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer je als kunstenaar of organisatie samenwerkt je een meerwaarde kan bieden voor elkaar. Jullie als donateurs zullen hierin ook een belangrijke rol spelen. Wij willen elk van jullie graag opnemen in onze “wall of fame” die gemaakt zal worden op de tentoonstelling door onze kunstenaars.

 • Wij willen kansen creëren voor opkomende Belgische kunstenaars
 • We willen het tekort aan expositieruimtes aanpakken
 • We willen het intussen leegstaande Bacteriologisch Instituut met zijn rijke geschiedenis even nieuw leven inblazen
 • Door samenwerkingen tussen kunstenaars, kan kennis, creativiteit en inspiratie alleen maar groeien

Waarom doen we dit en wat zijn de risico’s?

Zowel Riet als Jolien hebben een erg grote interesse in kunst en cultuur. Beide hechten ze erg veel belang aan het zichtbaar maken van kunst en het samenbrengen van creatieve zielen!

 • Wij zijn twee jonge vrouwen met zin voor iets nieuws en een passie die we willen waarmaken.
 • Wij zijn ons er van bewust dat de kunst- en culturele wereld een grote wereld is en hopen hierin onze plaats te vinden alsook een opstap voor onze kunstenaars te bieden.

Samenwerken is “the new big thing”

Wij geloven in samenwerkingen, niet alleen voor onze kunstenaars maar ook voor de organisatie. Dus als jij ons nog op een andere manier wilt helpen, heel graag.

 • Wij zoeken nog steeds muzikanten, poëten, vrijwilligers, drank en versnaperingen, een goede print shop, ... noem maar op !Wij bedanken jullie alvast voor jullie interesse en kijken er erg naar uit om jullie te ontmoeten op onze tentoonstelling van 2 tot 5 oktober in Leuven !

Lieve groeten, Riet & Jolien


(Alle opbrengst gaat rechtstreeks naar de White Rabbit tentoonstelling. Jullie kunnen Riet en Jolien ook persoonlijk contacteren voor verder vragen)