Team 2014

Wij zijn een Leuvens duo dat opzoek gaat naar kunstenaars die geïnteresseerd zijn om samen te werken met andere White Rabbit deelnemers uit een andere artistieke discipline, stijl of genre.

Wij gebruiken een brede definitie van kunst en zijn bereid om naar ieders werk te kijken. Wij zorgen voor een parcours met begeleiding, ondersteuning en creatieve avonden waardoor de kunstenaars geloodst worden naar hun einddoel: de expositie die The White Rabbit organiseert en waar het publiek de werken kan bewonderen.

Wij begonnen in 2013 als 4 studenten Culturele Studies aan de KU Leuven met het doel beginnende kunstenaars een platform aan te bieden waar ze in contact kunnen komen met andere gelijkgestemde kunstenaars of net de botsing met andere meningen en visies kunnen aangaan. Wij willen kunstenaars helpen naar buiten te treden met hun werk en hun de mogelijkheid geven hun werk aan het grote publiek te tonen.

Dit jaar bestaat The White Rabbit uit 2 gemotiveerde jongedames met verschillende achtergronden. Riet Meeus studeerde Communicatiewetenschappen en volgt momenteel een master Culturele Studies. Jolien Dirix volgt een opleiding Creatieve Therapie en behaalde onder andere een master in de Beeldende Kunsten.